Hal és napijegy árak

Ismerje meg az árainkat! Mielőtt még elindulna jobb, ha tudja, hogy mire kell készülnie. Az árakat és egyéb fontos információkat is megismerhet ebből a cikkből.

Ciglertó telefonszám értékelés
Czigler Tó

Czigler Tó 

Tekintse meg árainkat! Itt összegyűjtöttük minden árunkat legyen szó szállásról, horgászjegyről, vagy akár a halak áráról. Az árainkat úgy határoztuk meg, hogy ne legyenek magasak, mivel a horgászatnak nem az a lényege, hogy valaki csak egy évben egyszer engedhesse meg magának, hanem sokkal inkább az, hogy egy éven többször is el tudjon menni lazítani.

Ha megfelelőnek találja az árainkat, akkor kérjük, hogy keressen fel minket! Sok szolgáltatás közül tud választani, biztosak vagyunk benne, hogy meg fogja találni a legkedvezőbbet! Keressen minket bizalommal!

Napi jegyek

A felnőtt napi jegy ára: 2500 Ft/fő/nap/2 bot. Ebbe az árba beletartozik 1 kg kifogott kárász vagy keszeg is. A gyerekek már csak 1250 Ft/fő/nap/1 bot-ért élvezhetik a horgászat adta örömöt.

Ha nem szeret korán kelni, ha messziről érkezik és tudja, hogy csak 14:00 óra magasságában fog megérkezni, akkor lehetősége van kedvezményes jegyre is, amely 1250 Ft/fő/2 bot.

Ha van olyan Önnel, vagy Önökkel, aki nem szeretne horgászni, annak ingyenes a jegy, azonban két főtől már 500 ft/fő/nap. Ha faháznál szeretne horgászni, az 2000 ft/nap, de csak nappal!

Czigler Tó horgászat
Czigler Tó tájkép

Fontos információk

A napijegyhez hozzátartozik az egy kiló térítésmentes keszeg, wc használat, bogrács kölcsönzés, haltisztító, tűzrakó pihenőhely használata, játszótér használata 14 éven aluliaknak, ingyenes kézi kiskocsi biztosítása. 

A napjegynél fontos kiemelnünk, hogy a horgász helyek kiosztása érkezési sorrend szerint történik.

Napijegyet, csak érvényes állami jeggyel rendelkezőknek lehet kiadni.
A napijegy megvásárlásával a horgásztóra vonatkozó szabályokat elfogadottnak tekintjük!
Pergetés tilos!

Fontos kiemelnünk itt is, hogy a horgászaink részére KÖTELEZŐ az állami horgászjegy vagy a turista állami horgászjegy bemutatása, amelyet KÖTELES leadni a halőrnek a horgászat idejére.

Felhívjuk Tisztelt Vendégeink figyelmét, hogy a Horgász Centrum egész területén biztonsági kamera működik!

Szállások

Beszéljünk egy kicsit a szállásokról is. Lehetőségük van panzióra, konténer házra, szigetre faházzal. E kettő utóbbinál nagyon közel van a stég, sőt, a konténernél a házhoz jár is a stég. 

A szállás egységesen 4300 ft/nap/fő. Ehhez hozzájön még az idegenforgalmi adó, amely 300 ft/nap/fő.

1 éjszakás tartózkodás esetén +500 Ft takarítási díjat számolunk fel (több éjszakás tartózkodás esetén nincs takarítási díj).

A konténerházak bérlése stéggel együtt 10 000 forint, ez reggeltől estig szól. Ha éjszakára is maradnak, az plusz 5000 ft, a szállás díjjal együtt. A sziget 10 főig bérelhető szintén reggeltől estig 15 000 ft-ért. Tíz fő felett minden fő plusz 1000 forint. Ha reggelig szeretnének maradnak, akkor ahogy már a konténer házaknál olvashatta az 5000 ft, plusz a szállásdíj.

A horgásztónál lehetőség van az étterem bérlésére, amely rendezvényteremként funkcionál. Itt húsz fő fér el kényelmesen, 15 000 ft-ért lehet kibérelni, amely reggeltől estig tart. Ez a terem a főszezonon kívül is elérhető, így kérjük ez ügyben vegye fel velünk a kapcsolatot.


Czigler Tó szállás