Horgász panzió

Ha több napig szeretne horgászni, akkor válassza a kényelmet, és aludjon a panziónkban! Ismerje meg a panziót és ha tetszik, akkor foglaljon szobát!

Ciglertó telefonszám értékelés
Horgász panzió kívülről

Egy nap horgászat nem horgászat

Egy nap horgászat nem horgászat – ugye? Épp ezért a legjobb döntés, ha egy hosszú hétvégén, vagy csak egy szimpla hétvégén felkapja a horgászfelszerelést, a barátait, családját, és útnak ered a horgász tóhoz, ahol végtelenül klassz napokat fog eltölteni egy szép panzióban – persze csak akkor, amikor épp nem horgászik.

Az ilyen hétvégékre, napokra a legjobb megoldás a horgász panzió. A horgász panzió egy rendkívül kényelmes mód, itt minden megtalálható, amire csak szüksége van. Vannak szobák, konyha, minden olyan, mintha otthon lenne. Rendezett, tiszta körülmények, hogy a kikapcsolódás valóban kellemesen legyen Ön, barátai vagy épp családja számára. Beszéljünk először a szobákról.

Szobák

A panzióban többféle szobák vannak. Természetesen vannak franciaágyas szobák, és három- és négyágyas szobák is, így mindenki talál magának egy jó kis helyet. Összesen húsz fő tud megszállni a panzióval, így ha nagyobb társasággal érkezik, akkor ezt érdemes figyelembe venni, és esetleg igénybe venni a konténerházat (amihez stég is tartozik), vagy a szigetet faházzal. Ez ügyben kérjük keressen fel minket, hogy pontos tájékoztatást tudjunk adni!

A szobákban maximálisan ügyelünk a tisztaságra, mindig friss, tiszta szobában várjuk a vendégeinket. A szobákban található megfelelő mennyiségű konnektor, szekrény, ülőalkalmatosság van, illetve van tv is, és nagyon szép a kilátás az ablakokból. Maguk a szobák is rendkívül tágasak, ráaádásul több szobához tartozik erkély is, amelyen keresztül minden reggel beszívhatja a friss, természetközeli levegőt. 

Horgász panzió szoba
Horgász panzió konyha

Mosdó és konyha

A szobákhoz nincs közvetlen wc és zuhanyzó, ezeket a szobák folyosóin lehet megtalálni. Külön férfi és női mosdók vannak, amelyekben kiemelt fontossággal törődünk a higiéniára és a tisztaságra. A folyosókon kívül a földszinten is lehet találni mosdót, így mindig „kéznél” van a mosdó.

A panzióban még egy fontos rész a konyha. Fontos megemlíteni, hogy mi nem készítünk ételeket, nincs nálunk éttermi szolgáltatás. Van konyha, amelyet mindenki közösen tud használni. Itt található hűtőszekrény, mikró, gáztűzhely, teafőző, így egyszerű ételeket nagyon könnyen lehet készíteni, mint például szendvicsek, tojás, hotdog, és hasonlók. Nassolni valókat könnyedén be tud szerezni a büfében, ahol akár kávét, üdítőt is tud vásárolni, a sokfajta szeszesital mellett. 

Terasz és kert

Ha kilépünk a panzióból akkor láthatjuk a teraszt. A külső helyszínekre is mindig nagy figyelmet fordítunk, nagyon szép és rendezett a körülmény, mivel az a célunk, hogy hangulatos, otthonos legyen a légkör, kellemes legyen az itt tartózkodás.

A teraszon találhatunk sörpadokat, amelyek húsz főre vannak kialakítva, de pótszékekkel, és más ülőalkalmatosságokkal ez kibővíthető harminc főre is. Így az esti beszélgetések, sztorizgatások könnyedén megtudnak valósulni. A sörpadok természetesen jó állapotúak, így biztos, hogy mindenkit el fog bírni, és kényelmes lesz rajta az ülés. 

Horgász panzió terasz
Horgász panzió rendezvényterem

Rendezvényterem és árak

Már említettük, hogy éttermünk nincs, viszont van egy étterem helységünk, amely ma már inkább rendezvényteremként funkcionál. Ezt a helyiségek összesen tíz főre lehet kibérelni, 15 000 forint fejében. Ez általában a nyitvatartási időben működik, de lehetőség van máskor is, viszont ilyenkor egy egyeztetés szükséges. A főszezonon kívül, amikor a horgásztó nem használható akkor is van lehetőség kibérelni ezt a termet, itt is egyeztetés szükséges.

A panziónál fontos megemlíteni az idegenforgalmi adót. Ezt nem lehet elkerülni, mindig ki kell fizetni. Épp ezért az áraknál mindig feltüntetjük. A panziónak az ára: 2500 ft/fő/éj. Az idegenforgalmi adó ára 300 ft/fő/éj.

Czigler Tó Panzió

Ha kedvet kapott ahhoz, hogy ne csak egy napot töltsön a tavunknál, hanem többet, akkor vegye igénybe a panziónkat! Nem kell kora reggel indulnia, és késő este fáradtan haza vezetnie. Foglaljon a panziónkban és élvezze a pihenést. A horgászat hiába fárasztó, mégis azért csináljuk, mert élvezzük, szeretjük csinálni. Ezt követően elég kevés embernek van kedve autóba pattanni, és haza vezetni. 

Ha megszáll a panzióban, akkor miután befejezte a horgászást, akkor nemes egyszerűséggel fogja magát, felsétál a panzióba, lezuhanyzik, majd bebújik a meleg ágyba, és már alszik is. Másnap reggel elkészíti magának a reggelijét, és vagy folytatja a horgászatot, vagy kipihenten hazaindul. Ez azért sokkal jobb, nem?

Várjuk Önt, családját, és barátait a horgász panzióba, ahol ki tudja pihenni a horgászat édes fáradalmait! Keressen minket bizalommal, és minden részletet letisztázunk!

Horgász panzió kert