Horgászat

Ha imád horgászni, akkor látogasson el hozzánk! Horgásztavunknál biztos a kikapcsolódás, a jó kedv, és a bőséges halállomány. Jöjjön el hozzánk horgászni!

Ciglertó telefonszám értékelés
Horgásztó

A horgásztó

Egy horgásztónál természetesen a legérdekesebb, legfontosabb dolog maga a horgászat. Most erről fogunk részletesebben beszélni, hogy milyen stégek vannak, milyen halfajták, el lehet-e vinni őket, és még sok más fontos, és érdekes információt osztunk meg.

A horgászatnál talán a legfontosabb az az, hogy milyen a hely. A horgásztóból kettővel rendelkezünk, viszont csak egy tóban lehet horgászni, mivel a másikban halnevelés folyik. Viszont az az egy tó is bőven elegendő, ugyanis kettő és fél hektáros a tó, így mindenkinek van elég hely a horgászatra. A horgásztavunk rendezett, gondozott, karbantartott, így nem csak, hogy a benne élő halak száma jelentős, hanem a látványnak sem utolsó. Erre mi kifejezetten nagy gondot fordítunk, hogy szép, igényes horgásztó legyen a miénk. 

Stégek

De milyen hely? – kérdezik sokan. A horgászatnál ugyanis nem mindig mindegy, hogy milyen helyről várjuk a fogást. A legegyszerűbb stégünk egy sima stég, ebből öt darab van, ez érkezési sorrendben telik meg. Itt nem kell túl sokra gondolni, itt egyszerűen csak horgászni kell - de mi másért is jönne ide valaki? Van még továbbá három darab parti-lépcsős pecahelyünk, és szintén három darab parti-fedett pecahely. Ezek is érkezési sorrendben töltődnek fel. Az elfoglalástól a távozásig azé a stég, aki elfoglalta, így mindenkinek van bőven ideje horgászni, senki nincs idő korlátozva.

Van még továbbá a faházas stég, ebből kettő darab van. Itt nem érkezési sorrend van, hanem előre kell foglalni, azonban ha nem volt foglalás, akkor érkezési sorrendben töltődik fel ez is. Bármelyik helyet is válassza, biztos lehet benne, hogy örömét fogja benne lelni, ugyanis mindenhonnan nagyszerű fogásai lehetnek, és mindenhonnan ki lehet élvezni a horgászat adta örömöt, boldogságot.

Stég
Halak

Halak

A hely mellett a második legfontosabb dolog: a halak. A horgásztóba folyamatos betelepítés zajlik, havonta akár 500 kg ponty is belekerül, így elmondhatjuk, hogy rendkívül népes horgásztóval rendelkezünk. A halak rendkívül változatosak, van a tóban ponty, kárász, keszeg, busa, amur, és még sok más halfajta is van. A koi pontyok kivételével nem kell feltétlenül visszadobni a halakat, haza lehet őket vinni.

A napi jegy árában egy kiló keszeget vagy kárászt lehet hazavinni. A többi halnak kilónként van a díjszabása, a pontyot már 890 Ft/kg-tól meg lehet vásárolni, az amurt, a busát 800 Ft/Kg áron lehet meg kapni, de a kárász és a keszeg csupán csak 400 Ft/Kg! A kellemes időtöltés hasznos is, mivel egy klassz horgászat végén meg is van a másnapi ebédnek való. 

Nyitvatartás

A nyitvatartásról érdemes pár szót ejteni. Mi márciustól októberig vagyunk nyitva, ami azt jelenti, hogy novembertől februárig nincs lehetőség nálunk a horgászatra. Azonban tavasszal, nyáron, és a kora őszi időkben pompás idő van arra, hogy nálunk horgásszon. A nyári időszakban ráadásul hosszabbított nyitvatartási idővel dolgozunk, így sok idejük van arra, hogy kiélvezzék a horgászat minden percét!

Ha kedvet kapott a horgászathoz, akkor nincs más dolga, mint eljönni hozzánk! Ha biztosra akar menni, akkor hívjon fel előtte minket, foglaljon nálunk stéget, vagy akár szállást is, és élvezze a horgászat megnyugtató idilljét!

Mi pontosan tudjuk, hogy mi az, amit a kezdő és a profi horgász is vár egy horgásztótól, így mi garantáltan ezeket szolgáltatjuk. Rengeteg visszatérő horgászunk van, ugyanis nálunk az egyik legjobb a horgászat. Ha kérdései vannak, vagy foglalni szeretne, akkor kérjük hívjon fel minket!

Horgászat
Kifogott hal

Fontos információk

A horgászatnál fontos több dolgot is kiemelni. Az egyik az, hogy most már kötelező a mikroszakállas, vagy a szakáll nélküli horognak a használata, ezt kérjük tartsa figyelemben, és csak ezeket használja, ne félje őket használni! Fontos tudni azt, hogy a mi horgásztavunknál nincs éjszakai horgászat, így csak a kijelölt idő intervallumban lehet horgászni. Erről bővebben olvashat a házirendünkben is. 

A horgásztó területén videó megfigyelő rendszer működik, mely biztonsági és munkafolyamat ellenőrzési céllal rögzíti a felvételeket.

Ha ön a horgásztó területére lép hozzájárul ahhoz, hogy a felvételeken képmását a Czigler Tó Kft. a személyes adatok védelméről szóló jogszabályokat betartva az ügyfelei és saját érdekében rögzítse és az adatkezelés célja szerinti eljárásban felhasználja.

A fel nem használt rögzített felvételt a cég a 2005. évi CXXXIII. tv. 31. § –ban meghatározottak szerint kezeli illetve semmisíti meg.