Horgászbolt és büfé

Ha horgászat közben kedve támad nassolni, vagy észreveszi, hogy valamit otthon hagyott, akkor jöjjön el a horgászbolt és büfébe! Itt megtalálni mindent.

Ciglertó telefonszám értékelés
Horgász büfé

Büfé

A horgászás egy rendkívül megterhelő, fárasztó sport, ráadásul nem lehet elfelejteni, hogy az igazi horgászok már hajnal négykor indulnak, hogy még idejében neki kezdhessenek a horgászatnak.

Épp ezért elengedhetetlen egy jó kávé, vagy egy jó sör. De mi van akkor, ha a termosz és a tálca behűtött sör véletlenül a konyhaasztalon maradt? Természetesen semmi: a horgász büfében mindent meg tud vásárolni. A büfé nem egy szupermarket, nem lehet itt mindent venni, viszont ami kell egy horgászathoz, azt biztosan meg lehet venni. Különböző italokat tartunk, mint például alkoholos italok, sörök, borok, tömények, de tartunk üdítőket is, ásványvizeket is, így kicsik és nagyok egyaránt tudják oltani a szomjukat.

A sör mellé dukál a sörkorcsolya, a kis üdítő mellé pedig minden rágcsálnivaló illik, így természetesen árulunk különböző csipszeket, csokikat, jégkrémeket, magvakat(mogyoró, mandula, stb), és nápolyikat.

Horgászbolt

Egy hosszú horgászat után nincs is jobb, mint leül a haverokkal a sörpadra, legurítani egy finom sört, majd valami zsíros nassolni valót elmajszolni, miközben sztorizgatunk. De ezt minden esetben megelőzi maga a horgászat.

A horgászatnak vannak elengedhetetlen kellékei, amelyek nélkül nem megy a horgászat. Egy profi horgász természetesen minden helyzetre készül, azonban mindenkivel előfordul, hogy valamit otthon hagy, vagy valami elfogy. Mi épp ezért a legfontosabb dolgokat tartjuk a horgászboltunkban. Ilyenek a csonti, a giliszta, a haletető, a kukorica, a kapásjelző, az úszó vagy épp az ólom.

A horgászbolt és a büfé a tó nyitvatartási idejében van nyitva, így értelemszerűen csak ilyenkor lehet látogatni. Ha bármilye elfogyott, vagy megkívánt volna egy kis édességet, üdítőt, akkor keressen ott fel minket, és mi kiszolgáljuk Önt!

Horgászathoz használt eszközök
Ha úgy érzékeli, hogy kazánja nem működik a legmegfelelőbben, akkor keressen minket és mi megjavítjuk kedvező áron!

Kazán szerelő

Ha úgy érzékeli, hogy kazánja nem működik a legmegfelelőbben, akkor keressen minket és mi megjavítjuk kedvező áron!

Ha nem működik a kazán gyors segítség kell. Rendkívül kellemetlen, amikor azt tapasztaljuk, hogy kihűlt és a lakás, és ha kombi gázkazánunk van, akkor melegvíz sincs. Ilyenkor a szerelő hívása nem várhat, egyből cselekedni kell. Szerencsére a mi szerelőink egyből aktivizálják magukat, és hamar kiérnek az otthonába, ha elromlott a gázkazánja. Szerelőink teljes felszereltséggel érkeznek, így egyből megtudják javítani azt, ami elromlott.