Konténerház stéggel

Ha szeretne több napon keresztül horgászni, de nem akar sokat fizetni a szállásért, akkor a konténerházat pont Önnek találták ki! Foglaljon még ma.

Ciglertó telefonszám értékelés
Konténer ház

Kontérnerház stéggel

Ha több napig szeretne horgászni, akkor az egyik legjobb megoldás a konténerház! Itt nem csak, hogy könnyedén ki tudja magát pihenni, hanem még horgászni is tud, a ház melletti stégen, még messzire sem kell mennie! Lássuk a részleteket.

A konténerházban három fő fér el összesen. Így egy kisebb család, vagy pár barát, testvér könnyen el tud férni benni. Három személy számára teljesen tágas és kényelmes. Ha több személlyel szeretne együtt lenni, akkor válassza a panziót, ahol vannak négyágyas szobák is.

A konténerházban egyszemélyes ágyak vannak, így mindenki kényelmesen elfér, és nem kell alkalmazkodnia. A házakban van wc és kézmosó, viszont minden mást a főépületben lehet megtalálni. A házak rendelkeznek hűtővel és mikróval, így a jó öreg, jól bevált, zacskós, félkész ételeket gond nélkül el lehet készíteni. Az elkészített ételeket meg lehet enni a házban, de akár ki is lehet ülni a teraszra.

A konténer ház a stéggel együtt reggeltől estig 10 000 forint, éjszakára plusz 5 000 forint reggelig. Mivel a házban csak három embernek van férőhelye, így csak három emberre lehet foglalni, akiknek az ott alvás 2.500 Ft/fő/éj + IFA-ba kerül.

A ház, ahol horgászat után megpihenhet

A teraszon saját padok vannak asztallal. Itt nem csak, hogy üldögélhetünk, nézelődhetünk, hanem izgatottan várhatjuk, hogy mi készül a bográcsban. Igen, a bográcsban, ugyanis itt lehetőség van arra, hogy bográcsozzanak, grillezenek, vagy egy rendkívül egyszerű, ám de annál fantasztikusabb dolgot tegyenek: süssenek szalonnát. A szalonna zsíros kenyér, a pirult szalonna darabbal az egyik legjobb dolog, amit egy ilyen helyen lehet enni.

De nem is az étkezés a legfontosabb egy horgásztónál, hanem a horgászat! Így most beszéljünk erről, hogy milyen lehetőségek vannak – elvégre ott ékeskedik a címben, hogy a házhoz jár stég is. Ez így is van. A stég a konténerház előtt van közvetlenül. Ez azért nagyon jó, mert így nem kell nagy távokat megtenni, hanem csak ki kell ülni és kész is, mehet a horgászat.

Úgy alakítottuk ki, hogy akik lefoglalják a konténerházat azoknak automatikusan le is van foglalva a stég is. Így ha Ön kibérli a házat, akkor a stég automatikusan jár hozzá akkor, ha horgásznak is.

A konténerház egyszerű, de épp ebben van a nagyszerűsége. Nem akar többnek kinézni, mint ami: egy ház, ahol megpihenhet a horgászat után. Épp ezért az árak sincsenek az egekben.

Stég
Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.