Nyitvatartási idők

A horgászat mindig jó, de nem lehet mindig horgászni nagy bánatunkra. Tekintse meg, hogy Czigler Tónál melyek azok a hónapok, amikor lehet horgászni.

Ciglertó telefonszám értékelés

Tavasszal és Ősszel

(Márc. 1. - Ápr. 30. és Szept. 1. - Okt. 31.)

Hétfő: Zárva
Kedd: Zárva
Szerda: 7-17 óráig
Csütörtök: 7-17 óráig
Péntek: 7-17 óráig
Szombat: 7-17 óráig
Vasárnap: 7-17 óráig

Nyáron

(Május 1. - Augusztus 31.)

Hétfő: Zárva
Kedd: Zárva
Szerda: 6-18 óráig
Csütörtök: 6-18 óráig
Péntek: 6-18 óráig
Szombat: 6-18 óráig
Vasárnap: 6-18 óráig

Télen

(November 1. - Február 28.)

Mint a legtöbb horgász tónál, úgy itt sincs egész évben horgászat. Ennek egyszerű oka van, télen az emberek sem szívesen horgasznak, ráadásul egy fagyos télen a tó is be tud fagyni. Épp ezért mi télen zárva tartjuk a horgász tavunkat, pontosabban novembertől február végéig vagyunk zárva.

Nyitvatartási időszak

A nyitvatartási hónapjaink egyértelműen a márciustól októberig terjedő hónapok. Ilyenkor bármikor lehet jönni horgászni, viszont ha panzióban akar megszállni, vagy a faházhoz tartozó fix stégen szeretne horgászni, akkor feltétlenül foglaljon előre.

Ami még nagyon fontos, hogy legyen horgászengedélye, vagy turistajegye, mivel enélkül nem lehet horgászni.

Nagyon fontos kiemelni, hogy évszaktól függetlenül hétfőn és kedden fixen zárva vagyunk! Szerdától vasárnapig azonban nyitva vagyunk, és várjuk kedves vendégeinket tavasszal és ősszel reggel hét óra, és este öt óra között, illetve nyáron reggel hat óra, és este hét óra között.

Várunk minden kedves horgászni vágyó embert tavasszal, nyáron és ősszel, a leírt időpontokban! Ha biztosra szeretne menni, akkor mindenféleképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, mivel a panziót, vagy akár a faházat előre le kell foglalni.

Várjuk a hívását, és várjuk Önt, és családját, barátait egy felejthetetlen horgászatra.

Nyári időszak a Czigler Tónál