Sziget faházzal

Ha többnapra tervez, akkor szálljon meg a faházakban! Tökéletes ellátás egy horgászathoz, keressen minket, ha foglalni szeretne!

Ciglertó telefonszám értékelés
Faház a Czigler tónál

Sziget faházzal

A többnapos horgászathoz elengedhetetlen az, hogy ott aludjunk. Épp ezért ilyenkor a legjobb foglalni valamilyen szállást. Nálunk erre sok lehetőség van, az egyik ilyen a sziget faházzal.

Ezekben a faházakban összesen három fő tud aludni. Ha többen vannak akkor lehetőségük van több, vagy más szálláslehetőséget is igénybe venni. A faházban egy személyes ágyak vannak, így mindenki egymástól jól elszeparáltan tud pihenni egy horgászat után.

A faházaknak a berendezése rendkívül egyszerű. Van egy lényegében konyhai rész, amelyben van egy kisebb konyhapult, egy hűtő és egy mikró. Itt egyszerűen lehet tárolni az élelmiszereket, illetve könnyen tudunk melegíteni is ételeket, italokat. A faházakban nincs wc, azt kint lehet megtalálni.

Ami a legjobb hangulatot képes generálni az a bográcsozás, a grillezés és a szalonnasütés. Szerencsére ezekre mind-mind van lehetősége azoknak, akik ide jönnek megszállni. A horgászat után egy jó kis szalonnasütés még jobban összekovácsolja az emberi kapcsolatokat, ráadásul nagyon finomat lehet közben enni.

Horgászat és szórakozás

A szigethez tartoznak padok és asztalok, amelyek fedettek, így egy nyári rövid zápor alatt sem kell mindent összepakolni és bemenekülni a faházban, hanem nyugodtan kint lehet maradni.

A szigeten természetesen lehetőségünk van arra, pecázzunk, ráadásul huszad magunkkal tudunk pecázni, ugyanis húsz férőhelyes a hely! Így mindenki tökéletesen el fog férni, és ki tudja élvezni a horgászat adta örömöket.

Sziget bérlés: 15.000 Ft reggeltől estig - 10 fő felett további 1.000 Ft/fő. +5.000 Ft reggelig, éjszakai horgászat nincs! Szigeten 3 fő tud aludni 2.500 Ft/fő/éj + IFA

Ha szeretne pár felejthetetlen napot eltölteni nálunk, ha szeretné napokig élvezni a horgászat által nyújtott kielégülést, de nem akar túl sokat fizetni mindezért, akkor válassza a faházainkat!

Tökéletes ellátás, horgászási lehetőség - mi kellhet még? Keressen fel minket, foglaljon le egy faházat a következő horgászathoz!

Faház a Czigler tónál